Festivalul "Repere, Mituri, Identități" - ediţia a V-a

30 Iulie 2021 87
Consiliul Județean Maramureș prin Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș, în parteneriat cu Teatrul Ararat, vă invită la cea de-a V-a ediție a Festivalului Național al Artelor ”Repere, Mituri, Identități”.

Cunoscut publicului larg sub denumirea generică “Seri de Teatru în Satul de pe deal”, acest festival a devenit tot mai complex de la o ediție la alta, spectacolelor de teatru adăugându-li-se vernisaje ale unor expoziții de artă, precum și proiecții de filme.
Cea de-a V-a ediție va cuprinde, în fiecare seară de festival, câte patru evenimente culturale: lansare de carte, vernisaj, spectacol de teatru, recital de muzică și dans, parada modei etc.

Așadar, vă așteptăm în fiecare sâmbătă și/sau duminică, de la orele 19:00, în perioada 1 august - 26 septembrie, la evenimentele culturale din cadrul festivalului nostru.

Informații suplimentare puteți găsi pe pagina web a Teatrului Ararat: www.teatrulararat.ro și la numerele de telefon: 0723 275 912 / 0740 043 136 / 0723 196 398 sau pe pagina de Facebook a teatrului: https://www.facebook.com/ARARATCONTROL și pe cea a Muzeului Satului Baia Mare: https://www.facebook.com/MuzeulSatuluiBM.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Publicat în Evenimente

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.