Festivalul internațional de cântece și jocuri populare "Fiii satului" la Strâmtura

Duminică, 12 mai 2019, în comuna Strâmtura s-a desfășurat “Festivalul internațional de cântece și jocuri populare – Fiii satului”. Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș și s-a bucurat de o prezență numeroasă atât din partea publicului, cât și a celor care au urcat pe scena festivalului.

Primarul comunei Strâmtura, Ioan Pasare a demonstrat, încă o dată, că este un bun gospodar al acestei localități, aducând în prim planul manifestării culturale, cadrele didactice care, de-a lungul anilor au crescut și educat generații întregi de copii și tineri din zonă.
Alături de administrația locală din comuna Stramtura au fost prezenți si reprezentanți ai administrației județene și centrale care au transmis mesaje de apreciere și susținere față de toți cei prezenți. În cadru festiv au fost înmânate și diplomele de excelență și merit cadrelor didactice, cetățenilor de onoare ai localității, dar și preoților care, prin activitatea lor, aduc plus valoare acestei comunități. Ziua dedicată manifestărilor a continuat cu un frumos recital de cântece și dansuri populare care a încântat numeroasa asistență.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

CBC Parliament – Parlamentul Cooperării Transfrontaliere

© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.