Exponatul săptămânii

Începând cu luna decembrie a anului 2020, Muzeul Județean de Mineralogie „Victor Gorduza” Baia Mare realizează un proiect inedit, adaptat erei digitalizării.

Este vorba despre un proiect care se desfășoară săptămânal în mediul online și este intitulat „Exponatul săptămânii”. Acesta se regăsește în fiecare zi de luni pe pagina de facebook a muzeului, la adresa: https://www.facebook.com/pg/MuzeuMineralogie/posts.
Astfel, rând pe rând, exponatele din colecția Muzeului Județean de Mineralogie „Victor Gorduza” Baia Mare sunt prezentate publicului internaut. Prezentarea cuprinde fotografia exponatului, precum și date referitoare la compoziția chimică și caracteristicile generale, detalii legate de importanța sa economică și a utilizării sale și, nu în ultimul rând, informații referitoare la proveniență și la expozițiile în care a fost prezent de-a lungul timpului.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Publicat în Evenimente

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.