"Bun de Maramureș" de Sfântă Mărie

12 August 2021 52
Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș, Consiliul Județean Maramureș, Primăria Municipiului Baia Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale ”Liviu Borlan” Maramureș, Asociația ”Bun de Maramureș” și Ansamblul Folcloric Național ”Transilvania” vă invită la a VI-a ediție a Târgului ”Bun de Maramureș” de Sfântă Mărie.

Ca de fiecare dată, gazda primitoare va fi Muzeul Satului din Baia Mare, iar evenimentul se va desfășura pe parcursul a trei zile, respectiv 13 – 15 august 2021. La acest târg vor participa meșteri populari și producători tradiționali din întreg județul Maramureș.
În această perioadă sunteți invitați cu mic, cu mare la atelierele dedicate copiilor, precum și la un concert de pricesne susținut de artiștii Ansamblului Folcloric Național ”Transilvania”, care va avea loc în data de 15 august 2021, începând cu ora 15:00.

Vă așteptăm cu drag!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Publicat în Evenimente

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.