Alături de cei din linia întâi

23 Martie 2021 30
Ansamblul Folcloric Național Transilvania în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș, Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Pintea Viteazu” Maramureș și Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului organizează evenimentul caritabil ”Alături de cei din linia întâi”.
Sărbătorim 171 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române printr-o acțiune umanitară, deoarece acest spectacol are ca scop strângerea de fonduri pentru susținerea Spitalului de Pneumoftiziologie ”Dr. Nicolae Rușdea” Baia Mare – spital suport pentru pacienții afectați de virusul Covid-19.

Astfel, vă invităm să participați activ la acest eveniment cu muzică folclorică, patriotică și bineînțeles dans, alături de orchestra, corpul de balet și soliștii vocali ai Ansamblului Folcloric Național Transilvania, în data de 3 aprilie 2021, ora 19:00, pe pagina de facebook a instituției, la adresa: https://www.facebook.com/ansamblufolcloricnational.transilvania.3.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Publicat în Evenimente

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.