Ziua Eroilor este celebrată în acest an odată cu praznicul Înălțării Domnului, o sărbătoare importantă pentru toți creștinii.

Executivul Consiliului Județean Maramureș a omagiat astăzi eroii neamului, care au luptat pentru credința, libertatea, întregirea și apărarea României, prin depunerea unei coroane la Monumentul Ostașului Român din Baia Mare.
Doru Lazăr, vicepreședinte CJ Maramureș, a transmis un mesaj de recunoștință pentru sacrificiile și curajul eroilor români: ”Ne înclinăm cu respect în fața loialității și a faptelor de vitejie care au scris istoria noastră și ne-au conturat identitatea națională și promitem să nu abandonăm niciodată misiunea simbolică de a oferi eroilor noștri un binemeritat loc în rândul reperelor noastre naționale.

Odihnă veșnică și cinste Eroilor Neamului! Hristos S-a Înălțat!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.