Președintele CJ Maramureș a semnat contractul de management al noului director de la Muzeul Satului

Luni, 22 mai 2017, președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea a semnat contractul de management al noului director de la Muzeul de Etnografie și Artă Populară Baia Mare, Monica Mare. Absolventă a Facultății de Istorie din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, dar și a studiilor de masterat în Drepturile Omului și Drept Administrativ, managerul instituției pornește la drum cu gânduri mari și aspirații înalte legate de ceea ce poate fi Muzeul Satului într-un viitor nu foarte îndepărtat.
”Doresc să continui proiectele începute în perioada de interimat și să demarez noi acțiuni alături de colegii mei. Am discutat și cu președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, arătându-i că îmi doresc să transformăm Teatrul de Vară într-un adevărat cinematograf în aer liber pe perioada verii. Muzeul Satului trebuie să devină un muzeu viu, să prindă viață. Un prim pas l-am făcut prin demararea proiectului ”Carul cu cărți”, iar intenția noastră este ca vizitatorilor care ne trec pragul să le oferim posibilitatea de a citi o carte pe o bancă sau așezați pe o pătură, la umbră. Am prezentat un proiect de management pentru patru ani de mandat, cu dorința de a face mai mult decât mi-am propus”, a declarat Monica Mare, directorul Muzeului de Etnografie și Artă Populară Baia Mare.

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea a felicitat noul manager pentru implicarea pe care Muzeul Satului a avut-o în reușita evenimentului ”Zilele Maramureșului – Haida, hai în Maramureș” și pentru buna organizare a întregii activități desfășurate aici pe parcursul acestor zile. ”Îi doresc mult succes noului manager și transmit felicitările mele pentru modul în care a gestionat instituția atât în ultime luni, cât și în aceste zile de sărbătoare ale județului. La Zilele Maramureșului, Muzeul Satului a excelat prin organizare și ambianță și am convingerea că vom vedea multe proiecte frumoase în viitor”, a precizat șeful administrației județene, Gabriel Zetea.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.