Ionel Bogdan: Cel mai mare târg de promovare a agriculturii ecologice din Polonia și Europa de Est - Ekogala, un exemplu de bună practică pentru noi

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, împreună cu Mareșalul Regiunii Podkarpackie, Wladyslaw Ortyl, au deschis astăzi cea de-a 15-a ediție a Târgului de produse alimentare ecologice de înaltă calitate - EKOGALA.

Târgul s-a desfășurat la G2Arena din Jasionka, Polonia, la care au participat personalități și producători locali polonezi.
Președintele administrației județene și-a exprimat intenția de a organiza un târg similar și în Maramureș, anul viitor, în care producătorii să își poată prezenta și comercializa produsele pe care le obțin în fermele proprii. În cadrul târgului vor fi prezenți producători autohtoni, dar și producători de produse ecologice din regiunile înfrățite cu județul Maramureș.

Astfel, maramureșenii vor putea descoperi o varietate mai largă de produse ecologice din diferite regiuni.

Ionel Bogdan, președinte CJ Maramureș: “La următoarea ediție a Târgului EKOGALA îmi doresc ca și producători locali din județul Maramureș să fie prezenți, pentru că avem oameni harnici, gospodari, care produc produse ecologice de înaltă calitate și cu un gust aparte, care merită promovate și peste hotare.

Târgul Ekogala din Podkarpackie promovează agricultura ecologică și este unul dintre cele mai mari evenimente de acest tip din Polonia și Europa de Est, un exemplu de bună practică pentru noi.”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.