Doi reprezentanți ai Guvernului invitați să vadă stadiul lucrărilor de modernizare a DJ 182 B

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea a efectuat, zilele trecute, o nouă vizită de lucru pe șantierul deschis pe drumul județean DJ 182 B, legătura Șomcuta Mare – Mireșu Mare – Remeți pe Someș. Alături de el s-au aflat și ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Radu Oprea si ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș.

Lucrările au început în luna iulie 2019, acesta fiind primul din cele șase șantiere care vor fi deschise în acest an pe drumurile județene din Maramureș, valoarea totală a lucrărilor în infrastructura rutieră fiind de peste 100 de milioane de euro. În ceea ce privește reabilitarea DJ 182 B, valoarea investiției este de peste 25 de milioane de lei, iar lucrarea trebuie finalizată în acest an, susține șeful administrației județene.
”Lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere continuă în ritm alert, astfel că s-a turnat asfalt nou pe drumul județean 182 B Șomcuta Mare - Mireșu Mare - Remeți pe Someș. Am verificat stadiul lucrărilor și am invitat, alături de mine, doi miniștri ai Guvernului României: ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Radu Oprea si ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș. Investiția pentru reabilitarea celor 15 km de drum județean, în valoare de peste 25 de milioane de lei, este finanțată prin Programul Național de Dezvoltare Locală, etapa a II-a, de către Guvernul României și am dorit ca cei doi miniștri să vadă la fața locului cum cheltuim banii publici în Maramureș. Există și mobilizare din partea constructorului și astfel s-a reușit corelarea lucrărilor de reabilitare a drumului județean cu lucrările care se efectuează în Mireșu Mare la canalizare, aducțiunea de apă și rețeaua de gaz. Am promis finalizarea acestei investiții pana la finalul acestui an și o să ne ținem de cuvânt, arătând că investițiile pot fi finalizate într-un singur mandat”, a subliniat președintele Gabriel Zetea.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.