Contractul de management al directorului Muzeului de Mineralogie a fost semnat de președintele Consiliului Județean Maramureș

Marți, 17 iulie 2018, la Palatul Administrativ din Baia Mare, președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea a semnat noul contract de management al directorului Muzeului Județean de Mineralogie ”Victor Gorduza” Baia Mare, Ioan Denuț.
”Pornim în noul mandat la conducerea Muzeului de Mineralogie cu sentimentul unor lucruri bine făcute în mandatul anterior și cu dorința de a continua consolidarea și dezvoltarea proiectelor în care a fost implicată instituția noastră. Am reușit să continuăm programele clasice în care a fost implicat Muzeul de Mineralogie referitoare la dezvoltarea și valorificarea patrimoniului muzeal, dar și implicarea în proiectele noi. Instituția pe care o coordonez este actualmente custode a trei arii naturale protejate din județ, fiind implicată în mai multe proiecte de educație muzeală, iar unul dintre acestea este Școala de Vară Geodiversitate în Maramureș. Doresc să subliniez faptul că Muzeul Județean de Mineralogie este o prezență activă la manifestările științifice naționale și internaționale de profil. În ceea ce privește colaborarea pe care o avem cu instituția Consiliului Județean, adresez mulțumiri conducerii executive pentru sprijinul constant oferit în mandatul anterior și avem convingerea că ne vom bucura în continuare de același suport”, a declarat Ioan Denuț, directorul Muzeului Județean de Mineralogie ”Victor Gorduza” Baia Mare.

Șeful administrației județene, Gabriel Zetea l-a felicitat pe Ioan Denuț pentru proiectul de management pe care l-a prezentat în fața comisiei de verificare, precizând că are convingerea că toate proiectele propuse pentru acest mandat vor fi implementate de conducerea Muzeului de Mineralogie. ”Consiliul Județean Maramureș este și va rămâne un partener corect al tuturor instituțiilor aflate în subordine. Îi doresc mult succes directorului Ioan Denuț în acest nou mandat și sunt convins că toate proiectele propuse vor fi duse la bun sfârșit”, a declarat președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

CBC Parliament – Parlamentul Cooperării Transfrontaliere

© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.