Concurs internațional de istorie și geografie despre Europa Centrală

20 Octombrie 2021 74
Consiliul Județean Maramureș, în baza relațiilor de înfrățire cu Voievodatul Podkarpackie din Republica Polonă, invită maramureșenii interesați de geografia și istoria țărilor din Europa Centrală, să participe la Concursul internațional de cunoștințe despre Inițiativa celor Trei Mări, organizat de Fundația Jagiellońska, în format online, în data de 29 octombrie 2021, ora 12:00.

Acest concurs pe teme de diplomație europeană se derulează prin Proiectul ”Trimarium, Joc de simulare pentru susținerea cooperării în cadrul Inițiativei celor Trei Mări”, pe care Fundația Jagiellońska îl implementează în cooperare cu parteneri din Polonia, Bulgaria, Slovacia, Ungaria, Slovenia, Croația și România, cu finanțare din partea Ministerului Polonez al Afacerilor Externe. Pe lângă Consiliul Județean Maramureș, partener din România este Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.
Proiectul își propune să facă cunoscută Inițiativa celor Trei Mări printr-un quiz internațional de cunoștințe, desfășurat online, care se adresează tinerilor, studenților și cercurilor formatoare de opinii din cele șapte țări partenere din Europa Centrală și de Est, precum și printr-o serie de concursuri organizate în cadrul jocului de strategie polonez Intermarium.

Concursul internațional de cunoștințe despre Inițiativa celor Trei Mări se va derula în toate limbile naționale ale partenerilor și va avea loc simultan, vineri, 29 octombrie 2021, la ora 11:00 CET (Croația, Polonia, Slovacia, Slovenia, Ungaria) / 12:00 EET (România, Bulgaria). Cei mai buni treizeci de participanți din fiecare țară vor fi recompensați cu diplome și premii, vor putea participa la jocul de strategie, iar câștigătorii vor merge în finala internațională, care va avea loc în Polonia.

Detaliile și regulamentul concursului se găsesc pe pagina de internet: www.trimarium.jagiellonska.org.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați Biroul relații publice, secretariat ATOP și relații internaționale din cadrul Consiliului Județean Maramureș, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., tel: 0262.211.544.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.