Certificare a Sistemului de Management al Calității din Consiliul Județean Maramureș

Marți, 13 august 2019, în sala ”Bogdan Vodă” a Palatului Administrativ s-a desfășurat Conferința de prezentare a certificării Sistemului de Management al Calității din Consiliul Județean Maramureș.

În prezența președintelui Consiliul Județean Maramureș, Gabriel-Valer Zetea și a prefectului județului Maramureș, Vasile Moldovan, dar și a multor invitați din partea primăriilor din județ, a instituțiilor din coordonarea sau subordinea Consiliul Județean Maramureș precum și ONG-uri au fost prezentate aspectele relevante ale procesului care a condus la implementarea și certificarea Sistemului de management al calității în instituție în conformitate cu standardului ISO 9001:2015.
“Proiectul MaraQuality este un proiect bun, necesar, care răspunde nevoii identificate la nivelul Consiliul Județean Maramureș de a asigura creșterea eficienței activității prin implementarea unui sistem de creștere a calității actului administrativ, orientat către cetățeni. Am asigurat întreg suportul și cofinanțarea necesară acestui proiect, iar astăzi avem certificatul care atestă munca care s-a depus și care reprezintă doar începutul, acesta fiind primul pas. De acum înainte, Consiliul Județean Maramureș trebuie să respecte zi de zi aceste standarde ISO 9001:2015 și este imperios necesar să fim mult mai eficienți în activitatea noastră. Trebuie să recunoașteum cu toții că acest proiect ajută enorm“, a subliniat președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel-Valer Zetea.

”Acest certificat simbolizează o apreciere a actului managerial, a bunelor practici din Consiliul Județean Maramureș. Consiliul Județean este orientat în direcția calității, a demonstrat că are capacitatea de a satisface nevoile societății prin proiectele pe care le-a implementat și le implementează” a punctat, în cuvântul său, prefectul județului Maramureș, Vasile Moldovan.

Consiliul Județean dorește să fie un reper de maximă încredere prin calitate, performanță și loialitate față de comunitatea maramureșeană, iar ideea de bază a politicii instituției în domeniul calității este: „Consiliul Județean Maramureș în slujba cetățeanului!”

”Politica noastră este de a da o nouă dimensiune conceptului de „administrare” în sensul creșterii nivelului de satisfacere a cerințelor utilizatorilor serviciilor oferite prin asigurarea transparenței decizionale, reducerea birocrației și îmbunătățirea continuă a serviciilor actului administrativ”, a precizat Dan Cocoșilă, managerul de proiect și consilier superior în cadrul Biroului Relații Internaționale.

Proiectul ”MaraQuality”, cod SIPOCA 73/cod SMIS 122738, are asigurată finanțare nerambursabilă prin Programul Operațional Capacitate Administrativă, iar Autoritatea de Management este Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. „MaraQuality” e un proiect elaborat de reprezentanții Biroului Relații Internaționale.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.