Bani alocați pentru intocmirea studiului de fezabilitate pentru Varianta ocolitoare Sighetu Marmației

15 Decembrie 2020 72
Varianta ocolitoare Sighetu Marmației prinde contur. Consilierii județeni au aprobat suma de 864.300 de lei pentru realizarea studiului de fezabilitate.
”Am făcut diligențele necesare pentru ca acest proiect să fie finanțat din fonduri europene. Este un proiect important pentru maramureșeni, pentru industrie, turism și Maramureșul Voievodal. Urmează ca și Primăria Municipiului Sighetu Marmației să aprobe tot suma de 864.300 de lei, astfel încât să se realizeze studiul de fezabilitate, urmând să depunem cererea de finanțare pentru acest proiect”, a subliniat Ionel Bogdan.

Acest proiect vizează realizarea a peste 15 km de centură rutieră, care va face legătura cu cele două Drumuri Naționale, DN 18 şi DN 19, precum și cu viitorul pod peste Tisa. Banii alocați vor fi recuperați din fondurile europene aflate la dispoziția României.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.