Au început pregătirile pentru cea de-a doua ediţie a "Zilelor Maramureşului"

24 Februarie 2016 1004
Consiliul Judeţean Maramureş va organiza cea de-a doua ediţie a „Zilelor Judeţului”, în intervalul 7-8 mai 2016. Astfel, azi 24 februarie, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Zamfir Ciceu, a avut o întâlnire de lucru cu directorii instituţiilor de cultură din subordine şi cu angajaţi ai aparatului propriu pentru a stabili acţiunile culturale care se doresc a fi organizate în acea perioadă. Se va continua şi în acest an Festivalului Dacilor Liberi, în aceeaşi locaţie – respectiv Muzeul Satului din Baia Mare -, dar se vor organiza şi acţiuni noi în comparaţie cu cele derulate la prima ediţie. Nu vor lipsi din program simpozioane, expoziţii, spectacole la Teatrul de Vară din Baia Mare, ateliere de pictură, sculptură, gătit tradiţional, prezentare de costume tradiţionale şi multe alte acţiuni.
„Dorim ca instituţia Consiliului Judeţean Maramureş să se raporteze la două manifestări culturale importante pe care le organizează în fiecare an: Crăciun în Maramureş şi Zilele Judeţului. Sperăm ca şi Zilele Judeţului să ajungă un brand aşa cum este Crăciun în Maramureş şi suntem deschişi la orice idei şi colaborări din partea instituţiilor din judeţ. În fond, scopul acestei acţiuni este promovarea tradiţiilor, a oamenilor, a culturii, a valorilor reale ale judeţului.” – a afirmat preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Zamfir Ciceu.

Biroul de presă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.