Ambasadorul României în Belarus în vizită în Maramureş

18 Septembrie 2015 1432
Ambasadorul României în Belarus, Viorel Moşanu a vizitat judeţul Maramureş, prilej cu care a avut o discuţie cu preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Zamfir Ciceu, dar şi cu prefectul judeţului Anton Rohian, cu prieteni de suflet şi cu reprezentanţi ai Camerei de Comerţ şi Industrie Maramureş, care aniversează 25 de ani de activitate.
Discuţiile dintre ambasador şi oficialii maramureşeni s-au axat pe prezentarea judeţului Maramureş, pentru identificarea unor potenţiale schimburi economice cu Belarus. Preşedintele Zamfir Ciceu a precizat care sunt priorităţile de dezvoltare a judeţului, importanţa finalizării proiectelor de infrastructură, acestea fiind un element important în atragerea investitorilor străini şi în dezvoltarea turismului.

Excelenţa Sa, Viorel Moşanu este primul ambasador al României la Minsk după 19 ani, acesta fiind un semnal politic important al României, pentru Belarus.

„Vizita mea are două planuri, unul de suflet şi unul pragmatic, pentru a afla cât mai multe lucruri despre judeţul dumneavoastră, în perspectiva viitoarelor colaborări, pe toate planurile, începând de la cel comercial, la cel interuman. Belarus are o economie industrializată, axată în special pe industria grea. Maramureşul are un potenţial inegalabil în special pe segmentul rural şi turistic pe care va trebui să-l exploatăm în colaborări viitoare.” – afirmă Viorel Moşanu.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.