A IV-a ediție a Târgului Estic din Polonia s-a desfășurat în paralel cu a XIII-a ediție a Forumului Economic "UE - Ukraine"

În intervalul 4 - 5 februarie 2020 s-a desfășurat în Polonia, la Jasionka, a IV-a ediție a Târgului Estic, în paralel cu a XIII-a ediție a Forumului Economic "UE - Ukraine".

La invitația președintelui Institutului pentru Studii Estice, Zygmund Berdichowsky și în baza acordului de cooperare semnat în luna septembrie 2019 cu Voievodatul Podkarpackie, Județul Maramureș a participat la evenimente cu un stand de prezentare și promovare, pus la dispoziție gratuit de organizatori.
Restrânsa delegație maramureșeană compusă din reprezentanți ai aparatului propriu al Consiliului Județean Maramureș a participat cu două prezentări la Forumul Economic "UE-Ucraina" în cadrul panelurilor "Mediul - Patrimoniul - Societatea: o șansă pentru macro-regiunea carpatică" și "Turismul ca instrument puternic de dezvoltare economică".

Totodată, standul Județului Maramureș a reprezentat atracția Târgului Estic, fiind vizitat de mulți participanți, dar și de Mareșalul Voievodatului Podkarpackie, Wladyslaw Ortyl și președintele Institutului pentru Studii Estice, Zygmund Berdichowsky, care s-au arătat extrem de interesați de noutățile și atracțiile din județul nostru.

Târgul Estic din Jasionka (Polonia) este un eveniment multisectorial, adresat reprezentanților din toate sectoarele economiei, inclusiv companii, regiuni, organizații, asociații, administrații publice locale și regionale care doresc să stabilească noi contacte, să-și prezinte și promoveze produsele și proiectele sau să coopereze cu companii poloneze sau ucrainene.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.