A fost inaugurat Stadionul Central al ACS Recea

Începând de miercuri, 9 mai 2018, ACS Recea are propriul stadion unde poate disputa meciurile de fotbal, acesta fiind inaugurat în prezența autorităților locale și județene. La momentul inaugural a fost prezent președintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea, vicepreședintele Ioan Doru Dăncuș, prefectul de Maramureș, Vasile Moldovan, subprefectul Alexandru Cosma, fostul arbitru international, Cristian Balaj, dar și Mihai Stoichiță, președintele Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal.
Primarul comunei Recea, Octavian Pavel a arătat că stadionul cu gazon a fost construit din fondurile proprii ale administrației locale, lucrările întinzându-se pe parcursul a câțiva ani. ”Costurile totale s-au ridicat la aproximativ 300.000 de euro, iar execuția a fost una de durată, deoarece în proporție de peste 90% a reprezentat finanțare de la bugetul local. Ne lăudăm, astăzi, cu o tribună acoperită de 600 de locuri și cu un stadion care aparține comunei Recea și pot spune că am mai îndeplinit o promisiune făcută locuitorilor. Am avut și meciul inaugural pe Stadionul Central, unde ACS Recea a întâlnit, miercuri după-masa, formația U Cluj. Îi vom felicita pe clujeni atât pentru scorul obținut, câștigând meciul cu 2-0, cât și pentru promovarea în liga superioară. Totodată, doresc să mulțumesc executivului Consiliului Județean și reprezentanților Instituției Prefectului că au rămas până la ultimul minut al meciului, susținând A.C.S. Recea din tribuna stadionului central”, a declarat Octavian Pavel, primarul comunei Recea.

Prezent la inaugurarea Stadionului Central al ACS Recea, șeful administrației județene, Gabriel Zetea, a precizat că întreg Maramureșul poate să felicite administrația locală din Recea, respectiv executivul Primăriei condus de primarul Octavian Pavel, dar și Consiliul Local, pentru efortul făcut la nivelul comunității. ”În decursul câtorva ani, Recea a construit una dintre cele mai moderne baze sportive din țară și se poate gândi acum la investiții pentru creșterea performanței sportive. Consiliul Județean Maramureș va rămâne alături de administrația din Recea, iar fondurile alocate pentru sport vor fi cel puțin la nivelul anilor trecuți. Capitala fotbalului maramureșean este, începând de miercuri, 9 mai, comuna Recea”, a conchis președintele Consiliului Județean Maramureș.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

CBC Parliament – Parlamentul Cooperării Transfrontaliere

Versiunea veche a site-ului

site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.