A avut loc evaluarea anuală a activității Inspectoratului de Jandarmi Judeţean "Pintea Viteazul" Maramureş

Miercuri, 9 ianuarie 2020, cu începere de la ora 11.00, în incinta Centrului de Afaceri Millenium III din Baia Mare a avut loc acțiunea de evaluare anuală a activității Inspectoratului de Jandarmi Județean „Pintea Viteazul” Maramureș.

Prin această acțiune anuală are loc prezentarea bilanțului privind realizarea strategiilor și obiectivelor inspectoratului pentru anul precedent, transpuse în activități și acțiuni concrete pentru asigurarea măsurilor de ordine și siguranță publică, prevenirea criminalității stradale, dar și pentru creșterea performanțelor structurilor operative.
Activitatea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Pintea Viteazul” Maramureş, pentru anul 2019, a fost rezumată de către locotenent-colonel Petru Marcel Florișteanu, care a prezentat detalii referitoare la performanțele structurilor operative, dar și la capacitatea administrativă și operațională a instituției.

În cadrul evenimentului au mai luat cuvântul vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Ioan-Doru Dăncuș, prefectul Județului Maramureș, Nicolae-Silviu Ungur, viceprimarul municipiului Baia Mare, Noemi Vida, comisar-șef de poliție Liviu-Constantin Grozavu, șeful Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, colonel Traian Mîrza, șeful Direcției Cabinet din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române și colonel Sebastian-Florin Cliţan, comandantul Grupării de Jandarmi Mobile “Ştefan Cicio-Pop” Cluj-Napoca. Aceștia au transmis gânduri de prețuire și respect pentru activitatea jandarmilor maramureșeni, subliniind eforturile și dificultățile cu care aceștia se confruntă în misiunile la care iau parte.

La activitate au mai luat parte comandanții și șefii instituțiilor din segmentul ordine, siguranță publică și securitate națională, reprezentanții instituțiilor descentralizate ale statului, ai administrațiilor publice locale, precum și ai unor colaboratori.

Vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Ioan-Doru Dăncuș a mulțumit Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Pintea Viteazul” Maramureş, atât în numele administrației județene, cât și în numele maramureșenilor în general, pentru întreaga activitate derulată în anul care s-a încheiat.

„Felicit astăzi, la moment de bilanț, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Pintea Viteazul” Maramureş pentru întreaga activitate derulată în slujba maramureșenilor. Le mulțumim tuturor celor care îmbracă uniforma albastră pentru îndeplinirea cu succes, și în anul 2019, a misiunii deloc ușoare de a veghea la respectarea ordinii și siguranței publice, dar și pentru implicarea în activitățile de ajutorare a comunităților aflate în situații dificile”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Ioan-Doru Dăncuș.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.