×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 44

Propunere de parteneriat pentru programul Erasmus+, St. Berthevin

09 Iunie 2014

Centrul Rural de Formare Familială „St. Berthevin” din regiunea franceză Loire, specializat în formarea profesională în domeniul agriculturii, caută un partener intermediar pentru un proiect Erasmus+, cererea de propuneri de proiecte 2015.

 

Descriere: Centrul Rural de Formare Familială „St. Berthevin” din regiunea franceză Loire, specializat în formarea profesională în domeniul agriculturii, caută un partener intermediar pentru un proiect Erasmus+, cererea de propuneri de proiecte 2015.

 

Partenerul căutat ar trebui să aibă profilul unui centru de formare şi organizare de stagii în sectorul agricol şi al creşterii animalelor, care ar putea ajuta şcoala franceză să găsească destinaţii de plasare/stagii pentru formarea a 15 elevi care pregătesc o diplomă de bacalaureat profesional în managementul fermelor. În mod ideal, stagiile ar putea avea loc în ferme specializate în creşterea animalelor care folosesc metode durabile.În schimb, şcoala franceză este gata să ofere sprijin partenerului intermediar pentru ca acesta să construiască un proiect de mobilitate profesională pentru elevi sau formatori în Franţa, în domeniul precizat. Un schimb de bune practici între cele două instituţii poate fi, de asemenea, organizat.

 

Contact pentru detalii şi manifestarea interesului de parteneriat: dl. jean-Paul Balluais, tel.: +33 2 4369 2553.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi ne contactaţi la: Serviciul Promovare a Proiectelor de Dezvoltare – Direcţia de Dezvoltare şi Investiţii, 

tel. 0262 211 947, e-mail: .

 

Documente  

 

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.