Propunere de parteneriat din partea Diputacion Foral de Gipuzkoa (consiliul provincial), Parzoneria General de Gipuzkoa y Alava (entitate intermunicipală a zonei de munte) şi Guvernul Basc – autorităţi locale şi regionale din Spania pentru un proiect îndomeniul forestier

30 Ianuarie 2015
Scopul proiectului este de a oferi un răspuns la necesitatea de a îmbunătăţi sustenabilitatea spaţiului forestier european multifuncţional generat de schimbări sociale semnificative în ultimele decenii şi apariţia unor noi politici precum: crearea ariilor naturale protejate, protecţia biodiversităţii (Natura 2000), acţiunile de adaptare la schimbările climatice sau folosirea biomasei şi a altor forme de bioenergie.
Proiect: „IFFOREST”

Apel: Bioeconomie inovativă, durabilă şi inclusivă Program: ORIZONT 2020

Scopul: Scopul proiectului este de a oferi un răspuns la necesitatea de a îmbunătăţi sustenabilitatea spaţiului forestier european multifuncţional generat de schimbări sociale semnificative în ultimele decenii şi apariţia unor noi politici precum: crearea ariilor naturale protejate, protecţia biodiversităţii (Natura 2000), acţiunile de adaptare la schimbările climatice sau folosirea biomasei şi a altor forme de bioenergie.

Proiectul oferă partenerilor oportunitatea de a accelera, re-gândi şi re-proiecta procedurile şi investiţiile lor de management local cu „servicii ecologice” integrate, în viitor (luând în considerare inovaţia şi rezultatele cercetărilor aplicate). De asemenea, oferă posibilitatea de a face un studiu comparativ al unor situaţii socio-ecologice diferite, din diferite regiuni ale Europei, ceea ce reprezintă un plus către un model general european de management forestier.

Partener leader: Parzoneria General de Gipuzkoa y Alava (Autoritatea locală deţine un domeniu forestier incluzând un Parc Natural Natura 2000)

Eligibilitate: autorităţi locale, universităţi, organizaţii implicate în managementul pădurilor, centre tehnologice, proprietari de păduri privaţi sau publici.

Termenul limită pentru depunerea aplicaţiei: 3 februarie a.c. (prima etapă)

Contact pentru detalii şi manifestarea interesului: Dl. Juan Luis MoraguesOregi, Socio-DirectorAbogado Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. tel: +34 94 413 25 40 fax: +34 94 413 25 41 mobil: +34 656 789 585

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactaţi la: Serviciul Promovare a Proiectelor – Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte Tel.: 0262 211 947 E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..


Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.