Cerere de propuneri de proiecte pe anul 2015 pentru asistenţa tehnică a proiectelor integrate ale programului european LIFE 2014-2020

10 Iulie 2015

Noua perioadă de programare prevede acest tip de proiecte care, alături de proiectele integrate, de cele pentru consolidarea capacităţii şi de cele pregătitoare, se vor adăuga proiectelor tradiţionale LIFE.
Comisia Europeană a deschis cererea de propuneri de proiecte pe anul 2015 pentru asistenţa tehnică a proiectelor integrate ale programului european LIFE 2014-2020

Noua perioadă de programare prevede acest tip de proiecte care, alături de proiectele integrate, de cele pentru consolidarea capacităţii şi de cele pregătitoare, se vor adăuga proiectelor tradiţionale LIFE.

Pentru orice proiect LIFE, Comisia Europeană recomandă utilizarea achiziţiilor publice ecologice (detalii în prezentările din anexa 1).

Data limită pentru depunerea aplicaţiilor: 15 septembrie 2015.

Eligibilitate: orice entitate publică sau privată cu sediul în UE : autoritati publice, companii, organizaţii non-profit.

Bugetul total al cererii: 820.000 €; se acordă maximum 60% cofinanţare.

Fişa de prezentare a cererii se regăseşte în anexa 2.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactaţi la: Serviciul Promovare a Proiectelor de Dezvoltare – Direcţia de Dezvoltare şi Investiţii, tel. 0262 211 947, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.