Cerere de propuneri de proiecte - Implementarea de sisteme TIC în scopul creşterii interoperabilităţii sistemelor informatice

25 Martie 2015

Apel pentru propuneri de proiecte pentru asistenţă financiară nerambursabilă acordată din fondurile PROGRAMULUI OPERAŢIONAL SECTORIAL „CREŞTEREA COMPETITIVITĂŢII ECONOMICE” cofinanţat din FONDUL EUROPEAN DE DEZVOLTARE REGIONALĂ.
Apel pentru propuneri de proiecte pentru asistenţă financiară nerambursabilă acordată din fondurile PROGRAMULUI OPERAŢIONAL SECTORIAL „CREŞTEREA COMPETITIVITĂŢII ECONOMICE” cofinanţat din FONDUL EUROPEAN DE DEZVOLTARE REGIONALĂ.

Tip apel: depunere cu termen limită, cu ierarhizare
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
Axa Prioritară 3 - ˝Tehnologia Informaţiei şi comunicaţiilor pentru sectoarele privat şi public˝
Domeniul Major de Intervenţie 3.2 - „Dezvoltarea şi creşterea eficienţei serviciilor publice electronice”
Operaţiunea 3.2.2 - proiecte la nivel central, apel 7 „Implementarea de sisteme TIC în scopul creşterii interoperabilităţii sistemelor informatice”

Obiective: obiectivul specific al domeniului major de intervenţie 2 este acela de a pune la dispoziţie serviciile administrative prin mijloace electronice atât pentru utilizatori (cetăţeni şi mediul de afaceri), cât şi pentru administraţia publică.

Eligibilitate: Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice ca singur solicitant al finanţării sau în parteneriat cu una sau mai multe instituţii publice centrale sau locale.

Buget apel: 56.000.000 lei, din care 46.312.000 lei FEDR şi 9.688.000 lei de la bugetul de stat.

Valoarea maximă a finanţării: valoarea maximă a finanţării acordate este 56.000.000 lei (inclusiv TVA pentru cheltuieli eligibile).

Termen limită pentru înregistrarea aplicaţiilor: înregistrarea propunerilor de proiecte se realizează on-line în mod continuu, începând cu 23.03.2015 ora 16.00 şi se va încheia în 30.03.2015 ora 16.30.

Înregistrarea on-line se realizează la adresa de Internet: www.fonduri.mcsi.ro.

Documentaţia completă poate fi găsită la adresa de Internet www.fonduri.mcsi.ro.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactaţi la: Serviciul Promovare a Proiectelor – Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte, tel. 0262 211 947, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.