"Nicăieri nu-i ca acasă" – Raliul Maramureșului revine

07 Aprilie 2022 484
Consiliul Județean Maramureș este partener și în acest an în organizarea competiției ”Raliul Maramureșului 2022”, care punctează ca și prima etapă din cadrul Campionatului Național de Raliuri.

Ediția din acest an va avea 9 probe speciale, care se vor desfășura pe un total de 122,35 km pe durata celor două zile de concurs. Sâmbătă concurenții vor avea de realizat 7 din cele 9 probe, urmând ca duminică să participe la startul ultimelor două probe rămase.
Raliul se va desfășura în perioada 8-10 aprilie 2022, iar startul festiv va fi oficiat vineri, 8 aprilie, începând cu ora 19:30 la Value Centre Baia Mare, unde va fi amplasată și scena principală.

Tot la scena principală, vor avea loc două două momente artistice atât în deschiderea evenimentului, cât și în cadrul festivității de premiere a câștigătorilor, oferite de Ansamblul Folcloric Național ”Transilvania”.

Așadar, primul spectacol va avea loc vineri, 8 aprilie, începând cu ora 17:30. La acesta, alături de orchestra și corpul de balet al Ansamblului Folcloric Național ”Transilvania”, vor participa soliștii vocali Ghiță Breban și Gabriela Ardusătan.

Cel de-al doilea spectacol se va desfășura duminică, 10 aprilie, începând cu ora 14:00, în aceeași locație, și va fi susținut de artiștii Diana Topan, Ghiță Breban, Mariana Cușner, Bianca Latiș, Ionuț Teudean, Gabriela Ardusătan și Denis Cupșe, alături de susținuți de orchestra și corpul de balet al Ansamblului Folcloric Național ”Transilvania”.

Birou de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile


Tabără de excelență în Maramureș - PUNTE educațională Maramureș-Hîncești-Strășeni-Ungheni

Proiectul REDUCES

MaraQuality

Proiectul FoodChains4Europe aprobat spre finanţare în cadrul programului INTERREG EUROPE

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.