Consiliul Județean Maramureș, partener al celei de-a IX-a ediții a sărbătorii orașului Ulmeni, "Toamna Someşeană"

Cea de-a IX-a ediţie a manifestării dedicate sărbătorii oraşului Ulmeni s-a desfăşurat în perioada 5 – 6 octombrie 2019, sub egida „Toamna Someşeană”. Evenimentul organizat cu sprijinul financiar al Consiliului Judeţean Maramureş, care a alocat suma de 70 mii lei, dar şi cu aportul Ansamblului Folcloric Naţional ”Transilvania”, a atras un public numeros.

Pe parcursul celor două zile de sărbătoare, participanţii s-au bucurat de numeroase expoziţii, competiţii, lansări de carte, recitaluri şi dansuri la scenă, în cadrul mai multor manifestări cultural – artistice şi sportive prezente în program. Un moment deosebit a fost acela al concursului de frumuseţe, când una dintre cele zece concurente a fost desemnată „Mi'ss de pe Someş”.
Devenite deja tradiţie, parada costumelor populare, precum şi aniversarea seniorilor care au împlinit 50 ani de căsătorie au făcut parte din agenda sărbătorii. Nu au lipsit nici programele muzicale, pe scena amplasată în centrul localităţi urcând diverse formaţii de copii şi tineri talentaţi, dar şi artişti apreciaţi de public.

Reprezentanţii primăriei din localitate au mulţumit participanţilor pentru prezenţa numeroasă, adresând totodată cuvinte de apreciere conducerii Consiliului Judeţean Maramureş pentru implicarea în organizarea manifestărilor de la Ulmeni. Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, nu a reușit să ajungă la deschiderea oficială a acestei sărbători, însă a transmis gândurile sale bune tuturor locuitorilor din Ulmeni și invitaților acestora, prin intermediul vicepreședintelui CJ Maramureș, George Moldovan.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Publicat în Evenimente

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.