INFORMARE: Invitație din partea Institutului pentru Studii Estice de a participa la a IV-a ediție a Forumului Industriei ce se va desfășura în Polonia, la Karpacz în perioada 12-14 decembrie 2019

Invitație

Stimată Doamnă, Stimate Domn,

Institutul de Studii Estice are onoarea de a vă invita la al 4-lea Forum al industriei care va avea loc la Karpacz, Polonia, în perioada 12-14 decembrie 2019. Evenimentul continuă și extinde formatul Forumului energetic, una dintre conferințele cheie organizate de către Institut din 2006. Forumul industriei este o platformă pentru schimbul de idei și un loc prielnic pentru lideri din diverse sectoare industriale, să se întâlnească cu politicieni, experți și mass-media. Misiunea Forumului este de a îmbunătăți cooperarea între țările europene și de a împărtăși cele mai bune practici și cunoștințe.

Aș aprecia foarte mult prezența dvs. la eveniment și contribuția dvs. la dezbaterile Forumului, prezentări și întâlniri de afaceri, mic dejun tematic de afaceri cu parteneri internaționali. Participarea este gratuită. Organizatorii vă pot ajuta cu rezervarea hotelului, oferte și servicii de transport intern între Karpacz și Aeroportul Wroclaw.

Pentru cei interesați, putem facilita oportunități de a lua cuvântul în dezbaterile Forumului și de vă prezenta activitățile.

Având în vedere cooperarea noastră anterioară excelentă cu președintele Gabriel-Valer Zetea și Consiliul Județean Maramureș, suntem dispuși să oferim antreprenorilor interesați, instituțiilor sau asociațiilor din Maramureș un spațiu expoziționale gratuit în zona de desfășurare a forumului.

Toate persoanele interesate să se alăture Forumului sunt rugate să se înregistreze la adresa: https://www.forum-ekonomiczne.pl/rejestracja-forum-przemyslowe/index.php/form/fe?open=FP2019&_lang=ro.

Dacă aveți nevoie de informații mai detaliate despre eveniment sau aveți o sugestie sau o propunere cu privire la participarea dvs., vă rugăm să-l contactați pe domnul Marek Marszalek, manager de programe responsabil pentru România la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., tel. 0048 225831145, inclusiv în limba română.

Sperăm că atât rangul, cât și conținutul evenimentului vă vor convinge să acceptați invitația noastră.

Cu stimă,

Zygmunt Berdychowski
Președinte al Consiliului Forumului Economic

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.