Municipalitatea şi districtul Panavezys (Lituania)

La iniţiativa Ambasadei României în Lituania s-a demarat stabilirea unor relaţii de colaborare cu municipalitatea şi districtul Panevezys din Lituania, acordul de înfrăţire fiind semnat la data de 12 martie 2014.

În cadrul acestui parteneriat s-au derulat vizite oficiale şi de lucru, participări la manifestări culturale şi aniversare, vizite ale unor antreprenori şi reprezentanţi ai Camerei de Comerţ si Industrie. Cu ocazia vizitei reprezentanţilor Camerei de Comerţ şi Industrie din Panevezys în Maramureş în luna octombrie 2015 s-a semnat un acord de colaborare între cele două instituţii.
Ca urmare a colaborării din cadrul proiectului Centurio 2004-2006, provincia Flevoland ne-a propus să devenim parteneri în cadrul mai multor proiecte INTERREG IV C, promovate de ei în calitate de partener lider: MiniEurope, MORE4NRG urmate de Smart Europe şi R4GG – Regiuni pentru Dezvoltare Verde, proiecte având ca teme inovarea şi energia regenerabilă. Acordul de colaborare dintre judeţul Maramureş şi provincia Flevoland a fost semnat în data de 22 aprilie 2015, fiind axat pe colaborarea în domeniul promovării aeroporturilor regionale. În prezent colaborarea se derulează în cadrul proiectului FoodChains4Europe - Lanţuri alimentare pentru Europa, implementat în cadrul programului INTERREG EUROPE.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.