Imprimă această pagină

Rezultatul probei – interviu la concursul organizat pentru ocuparea funcţiilor contractuale (perioadă determinată) vacante din cadrul Serviciului UIP/UMP SMID Maramureş – Direcţia de dezvoltare şi implementare proiecte

22 Noiembrie 2016

În conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 286/2011, cu modificările şi completările ulterioare, comisia de concurs anunţă rezultatele probei interviu: Pentru funcţia contractuală de execuţie de consilier juridic debutant.
CONSILIUL JUDEŢEAN MARAMUREŞ


Rezultatul probei – interviu

la concursul organizat în perioada 17 noiembrie – 22 noiembrie 2016 pentru ocuparea funcţiilor contractuale (perioadă determinată) vacante din cadrul Serviciului UIP/UMP SMID Maramureş – Direcţia de dezvoltare şi implementare proiecte

În conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 286/2011, cu modificările şi completările ulterioare, comisia de concurs anunţă rezultatele probei interviu: Pentru funcţia contractuală de execuţie de consilier juridic debutant:

Nr. crt. Numele şi prenumele Punctajul obţinut la proba scrisă Observatii
1. Bud Alexandra Beatrice 85,00 Admis
2. Silaghi Marina Diana 85,00 Admis

Candidaţii nemulţumiţi de rezultatele obţinute la proba interviu pot formula contestaţie în termen de o zi lucrătoare de la afişare, respectiv până în data de 23 noiembrie 2016, ora 11,00.

Afişat astăzi, 22 noiembrie 2016, ora 11,00 la sediul Consiliului Judeţean Maramureş

Secretarul comisiei de concurs, David Rodica