Imprimă această pagină

Servicii de pază a obiectivului Centrul de vizitare din Pasul Prislop – Parcul Național Munții Rodnei

25 Februarie 2020 151
Consiliul Judeţean Maramureș derulează achiziţia publică pentru atribuirea contractului având ca obiect prestarea de Servicii de pază a obiectivului Centrul de vizitare din Pasul Prislop – Parcul Național Munții Rodnei, conform documentaţiei de atribuire şi a documentelor ataşate.

Adresa la care trebuie transmisă/depusă oferta: Registratura Consiliului Județean Maramureș, Baia Mare, str. Gheorghe Șincai, nr. 46, camera 25.
Data limită de depunere a ofertei: 04 martie 2020 - ora 12:00.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați : la telefon/fax 0262-211947 sau 0262 202.534, sau pe e-mail la: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Solicitările de clarificări se vor adresa exclusiv pe e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., iar răspunsurile la acestea vor fi publicate pe site-ul https://www.cjmaramures.ro/monitorul-oficial-local/alte-documente/achizitii-publice la secţiunea aferentă anunţului de participare. Termenul în care autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificări sau informații suplimentare este de 1 zi înainte de data limită de depunere a ofertelor, în măsura în care aceste solicitări vor fi adresate în termenul prevăzut la secțiunea I din Fișa de Date, respectiv 2 zile lucrătoare înainte de data limita de depunere a ofertelor.
Publicat în Achiziţii publice