Imprimă această pagină

Servicii de organizare evenimente în cadrul Programului Celebrarea Zilei Europei în Luxemburg și Celebrarea Zilei Europei la Poarta maramureșeană de la Viena

02 Aprilie 2019 235
Consiliul Judeţean Maramureș derulează achiziţia publică pentru atribuirea contractului de Servicii de organizare evenimente în cadrul Programului "Celebrarea Zilei Europei în Luxemburg" și "Celebrarea Zilei Europei la Poarta maramureșeană de la Viena", conform documentaţiei de atribuire şi a documentelor ataşate.
 
Adresa la care trebuie transmisă/depusă oferta: Registratura Consiliului Județean Maramureș, Baia Mare, str. Gheorghe Șincai, nr. 46, camera 24. Data limită de depunere a ofertei: 10 aprilie 2019, ora 10:00.
Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați; date de contact: telefon/fax 0262.211.947 sau telefon 0262.202.533 sau email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
 
Solicitările de clarificări se vor adresa exclusiv pe e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., iar răspunsurile la acestea vor fi publicate pe site-ul https://www.cjmaramures.ro/monitorul-oficial-local/alte-documente/achizitii-publice la secţiunea aferentă anunţului de participare. Termenul în care autoritatea contractantă va răspunde în mod clar şi complet tuturor solicitărilor de clarificări sau informaţii suplimentare este de 2 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor, în măsura în care aceste solicitări vor fi adresate în termenul prevăzut la secţiunea I.1) din Fişa de Date, respectiv maxim 3 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor.