Imprimă această pagină

Servicii de elaborare documentații tehnico-economice pentru execuția utilităților și dotărilor tehnico-edilitare aferente unui bloc de locuințe de serviciu P+4E în municipiul Baia Mare, strada Grănicerilor - Etapa studiu de fezabilitate

02 Aprilie 2020 82
Consiliul Județean Maramureș derulează achiziția publică pentru atribuirea contractului având ca obiect "Servicii de elaborare documentații tehnico-economice pentru execuția utilităților și dotărilor tehnico-edilitare aferente unui bloc de locuințe de serviciu P+4E în municipiul Baia Mare, strada Grănicerilor (apă, canalizare, energie termică și electrică, gaze naturale precum și iluminat stradal, telefonie, căi de acces, alei pietonale, spații verzi în interiorul perimetrului destinat locuințelor de serviciu) - Etapa studiu de fezabilitate".
Operatorii economici interesați pot accesa site-ul www.e-licitatie.ro, sectiunea Documente – Publicitate anunțuri, anunț de publicitate nr. ADV1139325 / 02.04.2020.

Ofertele vor fi depuse doar la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 10.04.2020, ora 12:00.
Publicat în Achiziţii publice