Imprimă această pagină

Servicii concept și tipărire broșuri, necesară implementării proiectului: "MaraQuality"

24 Iunie 2019 158
Consiliul Judeţean Maramureș derulează achiziţia publică pentru atribuirea contractului de ”Servicii concept și tipărire broșuri” necesară implementării proiectului:„MaraQuality", cod SIPOCA 73/cod SMIS 122738 finanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă, Cererea de proiecte CP4/2017, Sprijinirea autorităților și instituțiilor publice locale, atât din regiunile mai dezvoltate, cât și din regiunile mai puțin dezvoltate, conform documentaţiei de atribuire şi a documentelor ataşate.
Pentru o achizitie transparentă s-a postat în SICAP anunțul de publicitate ADV1082930 din data de 24.06.2019.

Ofertele vor fi depuse exclusiv la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Data limită de depunere a ofertei: 03 iulie 2019, ora 09:00.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați; date de contact: telefon/fax 0262.211.947 sau telefon 0262.202.533 sau email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Solicitările de clarificări se vor adresa exclusiv pe e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., iar răspunsurile la acestea vor fi publicate pe site-ul https://www.cjmaramures.ro/monitorul-oficial-local/alte-documente/achizitii-publice la secţiunea aferentă anunţului de participare. Termenul în care autoritatea contractantă va răspunde în mod clar şi complet tuturor solicitărilor de clarificări sau informaţii suplimentare este de 1 zi înainte de data limită de depunere a ofertelor.
Publicat în Achiziţii publice