Imprimă această pagină

Seminar de informare pe tema proiectelor de cooperare europeană, Europa Creativă – Subprogramul Cultura

30 August 2019
Europa Creativă este cel mai important program de finanțare al Uniunii Europene dedicat sprijinirii domeniilor creative, culturii și audiovizualului.

În data de 19 septembrie 2019, Biroul Europa Creativă România organizează la București, în colaborare cu Biblioteca Națională a României, un eveniment dedicat organizațiilor din sectoarele culturale și creative de la nivel local și regional interesate să afle informații despre linia de finanțare „Proiecte de cooperare europeană”.
În cadrul întâlnirii, participanții vor primi detalii despre contextul în care pot pregăti astfel de proiecte, caracteristicile liniei de finanțare, criterii de eligibilitate, conținutul dosarului de finanțare, depunerea aplicațiilor, precum și exemple de proiecte selectate.

Locaţia: Sala de conferințe „Mircea Eliade” a Bibliotecii Naționale a României (Bd. Unirii nr. 22, sector 3, București)

Data: 19 septembrie, între orele 10:30 și 13:00

Formularul de înscriere: Participarea este gratuită. În vederea înregistrării, cei interesați sunt rugați să completeze online formularul de înscriere până cel târziu în data de 16 septembrie 2019.

Formularul de înscriere îl găsiţi pe: https://www.fonduri-structurale.ro/stiri/22418/europa-creativa-subprogramul-cultura-seminar-de-informare-pe-tema-proiectelor-de-cooperare-europeana

Persoana de contact pentru detalii: Claudia Ciolac-Romanescu, telefon: 021.316.60.61, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Sursa: Biroul Europa Creativă România

Informare din partea Serviciului Promovare Proiecte – Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte, telefon: 0262 211 947, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.