Imprimă această pagină

Seminar de identificare parteneri pentru proiecte de dezvoltare locală derulate în parteneriat de entităţi din România şi Norvegia

10 Septembrie 2019
Fondul Român pentru Dezvoltare Socială, în calitate de Operator al Programului "Dezvoltare locală, reducerea sărăciei şi creşterea incluziunii romilor" (Dezvoltare locală), finanţat prin Granturile SEE şi Norvegiene 2014-2021, intenţionează să organizeze în data de 19 septembrie 2019 la Bucureşti un seminar destinat identificării de parteneri pentru proiecte de dezvoltare locală derulate în parteneriat de entităţi din România şi Norvegia.

Scopul seminarului: Evenimentul este organizat în contextul în care FRDS intenționează să lanseze, în septembrie 2019, apelul pentru propuneri de proiecte „Dezvoltare locală”, finanțat prin Granturile Norvegiene 2014-2021. Apelul are o alocare financiară totală de 10.090.640 euro și își propune să îmbunătățească calitatea și accesul la servicii sociale (educație, sănătate, angajare etc.) pentru grupurile defavorizate.
Seminarul își propune să faciliteze dezvoltarea relațiilor bilaterale între entitățile din România și Norvegia, cu scopul imediat de a stabili parteneriate pentru dezvoltarea și implementarea în comun a proiectelor eligibile în cadrul apelului de propuneri „Dezvoltare locală”.

Formularul de înregistrare:

Persoanele interesate de participarea la seminar sunt rugate să completeze formularul de înregistrare pe: https://www.eeagrants.ro/programe/dezvoltare-locala/seminar-de-identificare-de-parteneri-romania-norvegia 

Vă rugăm să rețineți că, dacă există mai multe solicitări de participare decât numărul de locuri disponibile (65 de locuri), participanții vor fi selectați în funcție de motivația invocată în formularul de cerere. Doar participanții selectați vor primi o invitație oficială care va conține informații detaliate despre eveniment.

Pentru participanții din România, FRDS va asigura cazare și prânz (în ziua evenimentului) și va rambursa costurile de transport. Cazarea va fi asigurată doar pentru o noapte și numai pentru participanții care sosesc de la distanțe mai mari de 200 km (dus-întors). Cazarea (mic dejun inclus) va fi oferită în hotelul unde va avea loc seminarul, pe baza opțiunii exprimate de participanți în formularul de înregistrare.

Detalii pe: https://www.eeagrants.ro/programe/dezvoltare-locala/seminar-de-identificare-de-parteneri-romania-norvegia

Informare din partea Serviciului pregătire proiecte şi contractare – Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte, telefon: 0262 211 947, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.