×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 44

Imprimă această pagină

Propuneri de proiecte a programului Orizont 2020

09 Iunie 2014

Comisia Europeană a deschis, prin programul european „Orizont 2020”, cererea de proiecte „Eficienţa energetică – lansare pe piaţă”.

Descriere: Comisia Europeană a deschis, prin programul european „Orizont 2020”, cererea de proiecte „Eficienţa energetică – lansare pe piaţă”. În cadrul acesteia sunt lansate mai multe subcereri prin care se doreşte, bazându-se pe experienţa programului „Intelligent Energy Europe”, să se finanţeze o serie de activităţi de absorbţie a pieţei. Activităţile vizează facilizarea pătrunderii pe piaţă a tehnologiilor şi serviciilor energetice, promovarea inovării sociale, eliminarea barierelor non-tehnologice, promovarea unor noi standarde şi accelerarea punerii în aplicare eficientă a politicilor energetice ale Uniunii.

 

În cadrul acestei cereri, subcererea privind achiziţiile publice de soluţii inovatoare vizează direct autorităţile publice locale/regionale/naţionale.

 

Titlul subcererii: „Achiziţii publice de soluţii inovatoare de energie durabilă”.

 

Data de depunere a aplicaţiilor: 5 iunie 2014.

 

Buget total al cererii: 42.500.000 euro; Comisia consideră că un buget de 1-1,5 milioane euro pe proiect, pentru această subecerere, ar putea să corespundă atingerii scopului propus, dar pot fi luate în considerare şi alte sume, dacă acestea se dovedesc necesare.

 

Pentru mai multe detalii, va rugam sa consultati documentul atasat sau puteti contact: Serviciul Promovarea Proiecte de Dezvoltare – Direcţia de Dezvoltare şi Investiţii (tel.: 0262.211.947, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.).

 

Documente