Imprimă această pagină

Propunere de parteneriat strategic Erasmus + din partea şcolii "Duca degli Abruzzi-Libero Grassi" din Sicilia, Italia

19 Ianuarie 2016
Şcoala publică secundară "Duca degli Abruzzi-Libero Grassi" din Sicilia, Italia, caută parteneri şi coordonator de proiect pentru propunerea Erasmus + “Learning … in Progress”.

Program: Erasmus +

Nume proiect: “Learning … in Progress” (“A învăţa … în evoluţie”)

Aplicantul:

Şcoala “Duca degli Abruzzi-Libero Grassi” este o şcoală publică secundară împărţită în 4 secţiuni: liceu, inspector mediu şi construcţii (anterior inspector), directori de finanţe şi marketing (anterior consultant în afaceri) şi tehnician în turism.

Institutul este localizat în nord-vestul oraşului Palermo, Sicilia, şi are circa 800 studenţi şi 100 profesori. Institutul este, de asemenea, acreditat ca un centru-test AICA - Associazione Italiana per l’Informatica ed il Calcolo Automatico (Organizaţie italiană pentru IT şi Calcul Automat) şi poate acorda Licenţă Europeană.

Studenţii ar fi disponibili să cazeze studenţii străini, iar profesorii să ajute străinii pe timpul şederii lor în această şcoală.

Obiective: Şcoala îşi propune să implice cadrele didactice în formarea în străinătate sau în schimburi de experienţă legată de antreprenoriat, în formarea pentru persoanele cu nevoi speciale, în utilizarea IT în educaţie, în abandonul şcolar, în studiul diferitelor tehnici artistice şi al stilurilor arhitecturale de construcţie în ţările europene, în marketing-ul pentru orientarea profesională a elevilor, etc.

Partenerii căutaţi: şcoli, companii, centre de formare, instituţii publice şi private

Rolul partenerilor în proiect: coordonatori sau parteneri

Durata activităţilor: de la 2/4 săptămâni în timpul şcolii, la 2/3 luni în timpul verii

Data limită pentru manifestarea interesului: cât de repede se poate.

Contact pentru şcoală:

http://www.isducabruzzi-grassi.it
Via Emerico Fazio, 1
90143 Palermo
Tel. 039 091 547003
Fax. 039 091 6371604
E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Contact pentru detalii:

Dr. Marcello Cammarata
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Tel. 1. (039) 3208790796
Tel. 2. (039) 3407051906

Biroul de Reprezentare al Siciliei la Bruxelles: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactaţi la: Serviciul Promovare a Proiectelor – Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte, tel. 0262 211 947, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..