Imprimă această pagină

Propunere de parteneriat Europa pentru cetățeni, Spania, Municipalitatea La Palma del Condado

08 August 2019
Municipalitatea La Palma del Condado din regiunea Andaluzia (Spania) caută parteneri pentru o propunere de proiect ce urmează să fie depusă ca aplicație la cererea deschisă a programului «Europa pentru cetățeni» - EACEA-51/2018 – acțiuni de cofinanțare pentru 2019, componenta 2: «Angajament democratic şi participare civică».

Titlul propunerii: “PASEO: Pilgrims' cities engagement for Achieving a Social Europe On going” (Responsabilizarea orașelor de pelerini pentru realizarea unei Europe sociale în desfășurare).

Ideea proiectului: este de a conecta orașele/comunitățile renumite pentru pelerinajele religioase pentru a apăra valorile europene. Promotorii consideră că aceste comunităţi au valori speciale care integrează o parte importantă a valorilor europene precum democrația, dialogul, integrarea socială.
Interesul specific al proiectului este schimbul de rezultate ale administrațiilor locale, organizațiilor non-profit şi religioase şi ale părților interesate din comunitățile de dimensiuni mici şi rurale.

Pentru participare la acest proiect, promotorii solicită o descriere a motivației celor care doresc să fie parteneri PASEO şi informații privind următoarele aspecte:
  • propunere a profilului participanților pentru evenimente locale (tineri, seniori, asociații locale, experți, decidenți politici, etc.);
  • propunere pentru vizite ale celor mai bune practici locale (locuri de pelerinaj);
  • un studiu de caz local sau o prezentare a unei acțiuni interesante pentru pelerini;
  • completarea fişei de la sfârșitul documentului din anexă.

Informația trebuie trimisă la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Ayuntamiento de la Palma del Condado

Persoana de contact: dl Andrés Dochao

Termen limită: cât mai curând posibil. Propunerea trebuie depusă oficial până la 1 septembrie a.c.

Cei care îşi manifestă interesul sunt rugați să trimită informația (în copie la mesajul de email) şi către Secretariatul de la Bruxelles al regiunii Andaluzia, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Informare din partea Serviciului Promovare Proiecte – Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte, telefon: 0262 211 947, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.