Imprimă această pagină

Lansarea apelului pentru inițiative bilaterale - Programul RO-CULTURA

18 Iulie 2019
Unitatea de Management a Proiectului din cadrul Ministerului Culturii și Identității Naționale, în calitate de Operator al Programului RO-CULTURA, anunță lansarea apelului pentru inițiative bilaterale din Fondul pentru relații bilaterale finanțat prin Granturile SEE 2014 - 2021.

Scopul inițiativei: este de a dezvolta proiecte viitoare implementate în parteneriat ce pot fi depuse în cadrul apelului «Restaurarea și revitalizarea monumentelor istorice» deschis în cadrul RO-CULTURA în perioada 5 iunie 2019 – 7 octombrie 2019.
Bugetul: alocarea financiară aferentă prezentului apel este de 45.000 de euro.

Pentru o inițiativă bilaterală finanțată în cadrul acestui apel, sumele forfetare se acordă pentru maxim 2 persoane/solicitant. Suma acordată pentru fiecare persoană este de:
  • maxim 1.260 euro pentru deplasări din România în Norvegia;
  • maxim 1.635 euro pentru deplasări din România în Islanda;
  • maxim 1.025 euro pentru deplasări din România în Liechtenstein;
  • maxim 1.280 euro pentru deplasări din Norvegia, Islanda, Liechtenstein în România.

Solicitanți eligibili: Organizațiile/entitățile din România sau din Statele Donatoare sunt eligibile în cadrul prezentului apel de inițiative bilaterale.

Pentru a fi eligibili în cadrul acestui apel, solicitanții și partenerii trebuie să îndeplinească următoarele condiții:
  • să fie înregistrați ca persoane juridice în România sau în unul dintre Statele Donatoare;
  • să poată desfășura activități în domeniul vizat de inițiativa bilaterală;
  • să se încadreze în una din următoarele categorii: entități publice sau private, comerciale sau necomerciale sau organizații non-guvernamentale înființate ca persoane juridice în unul dintre Statele Donatoare; entități publice sau private, comerciale sau necomerciale sau organizații non-guvernamentale înființate ca persoane juridice în România.

Data de lansare: 15 iulie 2019

Termenul limită de depunere a propunerilor de inițiative bilaterale: 13 septembrie 2019

Ghidul solicitantului și anexele aferente au fost aprobate prin OMCIN 2691/2019 și pot fi accesate pe: https://www.ro-cultura.ro/apeluri/initiative-bilaterale/apel-bilaterale-1-2019

Informare din partea Serviciului Promovare Proiecte – Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte, telefon: 0262 211 947, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.