Imprimă această pagină

Apelul de proiecte "Îmbunătățirea Eficienței Energetice" finanţat din Granturile Spațiului Economic European (SEE) și Norvegiene

04 Septembrie 2019
Programul Energie (“Energy Programme in Romania”) este finanţat din Granturile Spațiului Economic European (SEE) și Norvegiene 2014-2021.

Obiectivul general: Obiectivul general al programului este reducerea emisiilor de CO2 în toate sectoarele de activitate.

Aplicanţi eligibili: entităţi publice sau private, organizații comerciale sau necomerciale, organizații neguvernamentale, constituite ca persoane juridice în România.

Parteneri eligibili: entităţi publice sau private, organizații comerciale sau necomerciale, constituite ca persoane juridice în Norvegia, Islanda, Liechtenstein sau România.
Perioada de depunere:

Apelul de proiecte “Îmbunătățirea Eficienței Energetice” este deschis între 15 aug 2019 - 20 ian 2020. Pentru a fi eligibile, cererile trebuie trimise prin portalul electronic până la data de 20 ianuarie 2020, ora 14:00 (Romania). Pentru mai multe detalii vezi secţiunea 5 din Ghidul aplicantului.

Limba programului este engleza, adică toate cererile și documentele justificative trebuie transmise operatorului fondului în limba engleză. Certificatele oficiale și conturile anuale certificate pot fi depuse în limba română. Pentru lista de atașamente obligatorii, a se vedea anexa I la Ghidul aplicantului.

Bugetul total al apelului: 12.985.175 €

Ghidul aplicantului, pagina programului şi alte documente specifice se află pe: https://www.eeagrants.ro/apeluri/pg/1

Clarificări pot fi solicitate în limba engleză la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Informare din partea Serviciului pregătire proiecte şi contractare – Direcţia de dezvoltare şi implementare proiecte, telefon: 0262 211 947, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..