Imprimă această pagină

Executivul Consiliului Județean Maramureș a convocat consultări punctuale pe Legea Bugetului

20 Martie 2019 719
O zi încărcată va fi joi, 21 martie 2019, la Palatul Administrativ, unde executivul Consiliului Județean Maramureș va avea consultări punctuale cu grupurile politice reprezentate în CJ, dar și cu primarii din județ, pe tema repartizării sumelor din impozitul pe venit și sumelor defalcate din taxa pe valoare adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale.
Calendarul întâlnirilor începe la ora 9.00, când prima consultare pe Legea Bugetului pentru anul 2019 și dezbaterea alocărilor financiare către unitățile administrativ-teritoriale va avea loc în Cabinetul Președintelui Gabriel Zetea, cu reprezentanții din Consiliul Județean Maramureș ai grupului politic PSD – UDMR. Cu începere de la ora 10.00, discuțiile vor continua cu aleșii județeni care reprezintă grupul politic PNL Maramureș.

Începând cu ora 11.00, executivul Consiliului Județean și conducerea Agenției Finanțelor Publice Maramureș vor discuta cu primarii din județ pentru a stabili nevoile financiare ale fiecărei administrații locale. Întâlnirea va avea loc în sala ”Bogdan Vodă” a Palatului Administrativ.

Consultările cu grupurile politice continuă, de la ora 13.00, în Cabinetul Președintelui, cu reprezentanții PMP Maramureș, urmând ca ultima întâlnire să aibă loc la ora 14.00, cu reprezentanții din Consiliul Județean ai Coaliției pentru Baia Mare.

În cursul zilei de vineri, 22 martie, de la ora 11.00, aleșii județeni se vor întruni în ședință extraordinară pentru a aproba alocările financiare pentru autoritățile locale în anul 2019.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)