Concurs: Beneficiile unei alimentații sănătoase - Ediția a IV-a

23 Ianuarie 2020 180
Concursul “Beneficiile unei alimentații sănătoase -Ediția a IV-a” (prezentare Power Point de maxim 10 slide-uri prezentare PowerPoint de minim 3 slide-uri maxim 5 slide-uri pentru preșcolari și minim 5 slide-uri maxim 10 slide-uri pentru învățământul primar și gimnazial), se desfășoară în perioada 27.01.2020-06.02.2020 și are în vedere promovarea și încurajarea consumului de fructe și legume proaspete în rândul elevilor pentru menținerea unui stil de viață sănătos.
Acest concurs se adresează tuturor unităților de învățământ preșcolar, primar și gimnazial din județ, pentru implementarea Măsurilor educative distribuției de mere în cadrul Programului pentru școli al României, an școlar 2019-2020.

Ultima zi de depunere a prezentărilor la Consiliul Județean Maramureș este 07.02.2020. Regulamentul de concurs poate fi consultat în fișierul atașat.

Pentru orice întrebări vă puteți adresa persoanelor din Compartimentul educație, cultură, sport, culte din cadrul Consiliului Județean Maramureș cam.35. (telefon 0262 202576), e-mailuri: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Publicat în Anunţuri

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.