ANUNŢ DE PARTICIPARE: sport, tineret - 2020

29 Iulie 2020 548
Nr. 11172 din 28.07.2020

ANUNŢ DE PARTICIPARE

Județul Maramureș prin Consiliul Judeţean Maramureș acordă în anul 2020 finanţări nerambursabile din bugetul propriu, în baza Legii nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general, cu modificările şi completările ulterioare, pentru următoarele domenii:
  1. sport: 1.500.000 lei
  2. tineret: 200.000 lei

Informaţii privind condiţiile de finanţare şi procedura de selecţie a proiectelor sunt prevăzute în “Ghidul solicitantului” pentru fiecare domeniu în parte. Acestea se pot obţine de pe site-ul instituţiei: www.cjmaramures.ro - secţiunea Ghiduri de finanţare.

Solicitanţii vor depune documentele solicitate în ghidul de finanţare pe adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Autoritatea finanţatoare Județul Maramureș prin Consiliul Județean Maramureș reduce termenul de depunere a solicitărilor pentru cele două domenii, de la 30 de zile la 15 zile, conform prevederilor art. 20, alin. (2) din Legea nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general, cu modificările şi completările ulterioare.

Accelerarea procedurii de selecție se datorează necesității de demarare a proiectelor asociaţiilor, fundaţiilor și cluburilor sportive, care solicită finanţare nerambursabilă din bugetul județului, având în vedere întârzierea provocată de situaţia epidemiologică determinată de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2.

Atribuirea contractelor de finanţare nerambursabilă se va face pe bază de selecţie de oferte de către comisii aprobate prin hotărâri ale Consiliului judeţean. Comisia de selecţie va comunica solicitanţilor neselecţionaţi, la încheierea procedurii, motivele neacordării finanţării, iar celor selecţionaţi nivelul sumelor aprobate în vederea încheierii contractelor de finanţare.

Termenul limită de depunere a proiectelor este data de 12.08.2020, ora 15:00.

Perioada de selecţie şi evaluarea a proiectelor este: 13.08.2020- 26.08.2020.

Anunțul de participare a fost publicat în Monitorul Oficial al României, Partea a VI-a , nr. 136 din data de 27.07.2020.

PREȘEDINTE
Gabriel Valer ZETEA
Publicat în Anunţuri

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.