Imprimă această pagină

Iele, Sânziene

15 Iunie 2021 176
În perioada 15-27 iunie, Consiliul Județean Maramureș prin Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» organizează concursul ”Iele, Sânziene”.

Prin intermediul canalelor de comunicare online, vă prezentăm o colecție de tablouri cu motive populare românești și vă provocăm să îmbrăcați portul tradițional, iar apoi, să reconstituiți cât mai fidel imaginile surprinse în tablouri.

Fotografiile realizate astfel, vor fi publicate online sau trimise prin e-mail, pentru a fi jurizate și premiate de echipa muzeului la finalul evenimentului.
Regulamentul concursului ”Iele, Sânziene”:
  1. Alege un tablou cu motive etnografice românești din colecția Muzeului Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare». Găsești imaginile cu lucrări pe blogul muzeului (muzeuldeartabaiamare.wordpress.com), pe pagina de Facebook (@muzartcabm) și în contul de Instagram (@muzartbm) al muzeului;
  2. Trimite-ne o fotografie cu tine, semănând cât mai bine cu unul dintre personajele din tablou. Folosește adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau public-o pe Facebook sau Instagram, utilizând hashtagul #IeleSanziene. Nu uita să menționezi titlul și autorul picturii, numele tău și asigură-te că putem vizualiza și noi fotografia (audiența e setată în mod "public");
  3. Toate fotografiile primite până în 26 iunie 2021, la miezul nopții vor intra în etapa de jurizare. Acestea vor fi evaluate de o echipă formată din specialiștii Muzeului Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare», urmărind următoarele criterii: asemănare cu originalul, inventivitate și prezentare artistică.
  4. Fotografiile clasate pe primele trei locuri vor fi premiate și vor fi afișate pe canalele de comunicare online ale Muzeului Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare».

Mult succes!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Publicat în Evenimente