Imprimă această pagină

O săptămână dedicată "Europei pentru cetăţeni" şi monitorizării proiectului pl@NETour

16 Februarie 2015 1018
Un seminar care se doreşte a fi un pas spre acordarea posibilităţii tuturor cetăţenilor europeni de a se cunoaşte, de a interacţiona şi de a se implica în proiecte comune a fost făcut – săptămâna trecută – prin activitatea Biroului Relaţii Externe din cadrul Consiliului Judeţean Maramureş. Este vorba despre prezentarea programului „Europa pentru cetăţeni”, care a avut loc în 9 februarie 2015.
Secretariatul Tehnic Comun al Programului de colaborare transfrontaliera HUSKROUA a vizitat marţi 10 februarie Complexul Astronomic Baia Mare în vederea monitorizării proiectului pl@NETour şi a prezentării noului echipament. Proiectul are ca obiectiv general dezvoltarea potențialului turistic în regiunea transfrontalieră Maramureș și Transcarpathia. Raportul pentru solicitarea tranşei a doua la acest proiectul s-a finalizat și s-a transmis către MDRAP miercuri 11 februarie.

La finele săptămânii s-a demarat raportarea finală pe proiectele Smart Europe şi R4GG (Regions for Green Growth) şi s-au pregătit propunerile de proiectul ce va fi depus în cadrul programului Europa pentru cetăţeni.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Articole înrudite