Imprimă această pagină

Consiliul Judeţean Maramureş aduce la Festivalul Castanelor artişti consacraţi ai tuturor genurilor muzicale

23 Septembrie 2016 673
La cea de-a XXVI-a ediţie a Festivalului Castanelor, Consiliul Judeţean Maramureş este partener principal în organizarea celui mai îndrăgit festival al băimărenilor şi al maramureşenilor. Sprijinul Consiliului Judeţean Maramureş constă, în principal, în diversificarea programului artistic din cele trei zile de spectacole.
Potrivit preşedintelui CJ Maramureş, Gabriel Zetea, în 23 septembrie 2016, prima zi a festivalului, pe scena din B-dul Unirii, alături de formaţiile locale de muzică pop rock: Rolling Papers, Road Player Band etc, Consiliul Judeţean Maramureş va aduce, ca invitat special, formaţia ”Proconsul”.

Sâmbătă, 24 septembrie, de la ora 20.00, în Piaţa Libertăţii din Centrul Vechi al oraşului va avea loc Concertul Nostalgia, cu îndrăgiţii artişti Cătălin Crişan, Luminiţa Anghel şi Corina Chiriac. Acesta este un dar de suflet al Consiliului Judeţean Maramureş pentru iubitorii adevăratei muzici uşoare româneşti. Tot sâmbătă, 24 septembrie, la scena de pe B-dul Unirii, Consiliul Judeţean Maramureş a invitat în concert formaţia 3 Sud-Est, una dintre trupele româneşti înfiinţată în anii '90, cu cele mai multe hit-uri şi premii”, a arătat preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea.

Lucian Morar, vicepreşedinte al instituţiei judeţene a declarat că, în ultima zi a Festivalului Castanelor, Consiliul Judeţean Maramureş i-a invitat pe îndrăgiţii interpreţi de muzică populară, Ionuţ Fulea alături de orchestra Codru de România, dar şi pe Aurel Tămaş, care vor cânta alături de Ansamblul Folcloric Naţional Transilvania, în cadrul Regalului Folcloric ce va începe la ora 16.00, în centrul vechi al oraşului.

”La scena de pe B-dul Unirii, în concertul de muzică pop rock, alături de Gaşca de acasă, Deepcentral şi Direcţia 5, Consiliului Judeţean Maramureş aduce pentru tineri şi nu numai, revelaţia anului 2016, Carla's Dreams.

Formaţia de muzică din Republica Moldova se caracterizează un grup de muzicieni şi compozitori care intrepretează melodii în limbile română, rusă şi engleză, îmbinând mai multe genuri muzicale rock, jazz, pop”, a arătat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Lucian Morar.

Biroul de presă al Consiliului Judeţean Maramureş
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Articole înrudite