Chestionar adresat cetățenilor și companiilor din Maramureș

24 Noiembrie 2021 237
header reduces
Comunicat de presă

CHESTIONAR ADRESAT CETĂȚENILOR ȘI COMPANIILOR DIN MARAMUREȘ

Consiliul Județean Maramureș implementează în prezent proiectul MOBI - Modern Border Infrastructure – Successful Carpathian Region - Infrastructură de graniță modernă pentru o regiune Carpatică de succes”, în cadrul căruia se va elabora Planul de Mobilitate Durabilă al județului Maramureș.

Cu acest prilej ne adresăm companiilor din județul Maramureș cu numeroși angajați dintre care o mare parte și navetiști pentru a ne sprijini în completarea chestionarului de cât mai multe persoane, astfel încât să poată fi adunate informații relevante care să conducă la elaborarea unui plan de mobilitate corespunzător fundamentat, realist și implementabil, ce va contribui la o dezvoltare mai sustenabilă a județului și o mobilitate îmbunătățită a persoanelor și mărfurilor.
Chestionar care poate fi completat pe link-ul: https://bit.ly/PMDMaramureș sau folosind codul QR alăturat

Chestionarul este activ până la data de 12 decembrie 2021.  
qr mobi 
Proiectul MOBI - Modern Border Infrastructure – Successful Carpathian Region - Infrastructură de graniță modernă pentru o regiune Carpatică de succes”, aprobat spre finanțare în cadrul Programului Transfrontalier Ungaria - Slovacia - România - Ucraina HUSKROUA ENI CBC 2014-2020, care vizează îmbunătățirea mobilității transfrontaliere a persoanelor și a bunurilor pentru a crea o platformă durabilă de cooperare între entități profesionale transfrontaliere de transport, în vederea optimizării serviciilor și infrastructurii de graniță în regiunile partenere. Cel mai important rezultat al proiectului MOBI va fi elaborarea în comun, de toți partenerii din țările enumerate mai sus, a unui Plan de mobilitate transfrontalier, axat pe 5 teme principale: „Infrastructură de transport (rutier și piste de biciclete)”, „Căi ferate, transport aerian și transport pe apă”, „Puncte de trecere frontieră”, „Trans-sectorial: planificare strategică și sustenabilitatea mediului” și „Transport public”.

Implementarea proiectului MOBI are printre activitățile principale elaborarea Planului de Mobilitate Durabilă (PMD) pentru județul Maramureș pentru orizontul de timp 2020-2030. PMD al județului Maramureș reprezintă un plan strategic conceput pentru a satisface nevoile de mobilitate ale persoanelor și întreprinderilor din județ, pentru o mai bună calitate a vieții. Întocmirea planului mobilitate aferent Maramureșului se bazează pe un proces complex de analiză a situației actuale a mobilității persoanelor din județul nostru, ce include un amplu proces de consultare a cetățenilor și a altor actori județeni cu privire la oportunitățile și provocările existente.

Informaţii suplimentare:

Mihaela Lițe - manager proiect
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  sau

Gheorghe Paul Szaniszlo - expert comunicare proiect MOBI
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.