Imprimă această pagină

ANUNȚ: Invitație de participare a producătorilor locali la Târgul internațional de produse alimentare de înaltă calitate EKOGALA

18 Octombrie 2019 506
CONSILIUL JUDEȚEAN MARAMUREȘ INFORMEAZĂ:

Doamnelor și Domnilor,

Suntem bucuroși să vă informăm că în urma înfrățirii cu Voievodatului Podkarpackie am primit invitația de a participa împreună cu producători locali la Târgul internațional de produse alimentare de înaltă calitate EKOGALA, care va avea loc în perioada 6 - 7 decembrie 2019 la Centrul expozițional G2 Arena din Jasionka lângă Rzezsow.
Informăm pe această cale toți producătorii de produse alimentare reprezentative pentru județul nostru despre oportunitatea de a participa la acest târg internațional.

Participarea la targ este gratuită și se face pe baza de inregistrare pe site-ul https://www.ekogala.eu în condițiile stipulate de regulamentul organizatorului.

Activitățile care vizează dezvoltarea agriculturii ecologice desfășurate în Voievodatul Podkarpackie de câțiva ani au făcut din Târgul Eko Podkarpackie unul dintre cele mai mari evenimente de acest tip din Polonia și Europa de Est. În cadrul evenimentului veți putea face cunoștință cu oferta producătorilor polonezi și străini de alimente ecologice cu certificat de conformitate care garantează originea ecologică a produselor afișate. Numărul crescut de expozanți de la an la an arată popularitatea tot mai mare a târgului. Ediția de anul trecut a „EKOGALA” a fost vizitată de câteva mii de oameni. Târgul a atras interes atât din partea expozanților din Polonia, cât și din alte țări europene, dar și de la vizitatori. „EKOGALA” este însoțit, de obicei, de proiecte suplimentare, adică traininguri și seminarii, prezentări și degustări, precum și concursuri.

Un avantaj incontestabil este faptul că spațiul expozițional este oferit gratuit cu standuri standard, iar vizitatorilor le este garantat accesul gratuit la târg.

Pentru a veni în spijinul dvs. vă anexăm regulamentul de participare tradus și vă rugăm sa va înregistrați cât mai curând, dacă doriți să participați la acest târg de prestigiu.

Pentru informații suplimentare puteți contacta Biroul Relații Internaționale a Consiliului Județean Maramureș email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. telefon 0262-211.544.