Sunteți aici: Informatii publiceAchizitii publice


Consiliul Județean Maramureș derulează achiziție publică pentru atribuirea contractului de Servicii revizii, întretinere preventivă si intervenții corective la sistemul de platforme pentru persoane cu dizabilităti GRAVENTA LIFT tip GLS instalate la sediul Consiliului Judetean Maramures.
Consiliul Județean Maramureș derulează achiziție publică pentru atribuirea contractului de Furnizare sisteme de calcul și echipamente periferice
Consiliul Județean Maramureș derulează achiziția publică pentru atribuirea contractului de “Servicii de elaborare caiete de sarcini pentru intretinere si reparatii curente la imobilul Palat Administrativ”. (Achizitie reluata). Cod CPV principal: 71320000-7-Servicii de conceptie tehnica (Rev.2).

Cercetare de piaţă în vederea stabilirii unei valori estimate totale fără TVA în vederea lansării procedurii de achiziţie pentru "Serviciu de vidanjare şi tratare levigat de la depozitul de deşeuri neconform închis în situ din Satu Nou de Jos, judeţul Maramureş şi efectuare analize fizico-chimice a levigatului".

Consiliul Județean Maramureș derulează achiziție publică pentru atribuirea contractului de Furnizare produse ce vor fi oferite grupurilor de elevi, sportivi, grupuri corale și de dansuri atât de adulți cât și de copii, care vor colinda și ura la Consiliul Judetean Maramureș cu ocazia Sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou.
Consiliul Județean Maramureș derulează achiziție publică pentru achiziţia „Consumabile pentru tehnică de calcul - cartușe”. Cod CPV principal: 30125100‐2 Cartuse de toner.