Sunteți aici: Agenda președinteluiMesajeMesajul președintelui Consiliului Județean Maramureș, cu ocazia Zilei Mondiale a Presei Libere

Mesajul președintelui Consiliului Județean Maramureș, cu ocazia Zilei Mondiale a Presei Libere

03 Mai 2017
O presă liberă este un garant al democrației, iar astăzi, de Ziua Mondială a Presei Libere, doresc să transmit cele mai sincere aprecieri tuturor jurnaliștilor maramureșeni și nu numai, pentru calitatea articolelor, a reportajelor sau emisiunilor pe care le coordonează, pentru întreaga muncă de documentare pe care o depun pentru ca, la final, cel informat corect să fie cetățeanul.

Am susținut și voi susține întotdeauna respectarea dreptului la liberă exprimare, atât a celor care mă critică, cât și a celor care apreciază acțiunile pe care le dezvolt la nivelul administrației județene.

Tuturor jurnaliștilor care au pus meseria lor mai presus de interesele personale, celor care luptă permanent pentru aflarea și reflectarea adevărului, celor care reprezintă cu adevărat a patra putere în stat, le urez mult succes în activitate!

La mulți ani, stimați jurnaliști! Meseria voastră este una extrem de importantă, iar noi, cei din administrația publică locală și centrală vă considerăm partenerii noștri de muncă și dialog, deoarece sunteți cei care reflectați cel mai corect și eficient întreaga noastră activitate.

La mulți ani plini de realizări și satisfacții personale și profesionale!

Gabriel Zetea,
Președintele Consiliului Județean Maramureș