Sunteți aici: Agenda președinteluiMesajeMesajul preşedintelui Consiliului Judeţean Maramureş, cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române

Mesajul preşedintelui Consiliului Judeţean Maramureş, cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române

03 Aprilie 2017
Cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, sărbătorită an de an, în 3 aprilie, îmi face o plăcere deosebită să vă transmit cele mai sincere felicitări şi succese nenumărate în nobila misiune pe care o aveţi, aceea de a proteja viaţa şi bunurile maramureşenilor. La aniversarea a 167 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, îmi reafirm sprijinul şi susţinerea necondiţionată pentru Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş şi pentru fiecare reprezentant al acestei instituţii, asigurându-vă de întreaga mea disponibilitate şi colaborare.

Jandarmeria Română este una dintre instituţiile fundamentale ale Statului Român şi fiecare dintre dumneavoastră sunteţi un garant al ordinii şi liniştii publice. Ziua de 3 aprilie este un bun prilej pentru a aprecia, retrospectiv, activitatea susţinută şi rezultatele benefice înregistrate de-a lungul timpului de instituţia Jandarmeriei Maramureş, o unitate de elită care, prin muncă şi responsabilitate, a câştigat un meritat loc pe blazonul judeţului nostru.

Respectul meu se îndreaptă către toţi cei care îmbracă nobila uniformă de jandarm, către cei care, prin acte de eroism şi devotament absolut îşi pun viaţa în pericol, în atât de multe situaţii, pentru a veni în sprijinul semenilor lor.

În această zi atât de importantă, permiteţi-mi să vă urez un sincer şi călduros ”La Mulţi Ani!”, doar satisfacţii profesionale şi împliniri profesionale alături de familiile dumneavoastră.

La mulţi ani, Jandarmeriei Române! La mulţi ani, jandarmilor maramureşeni!

Preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş,
Gabriel Valer Zetea