Sunteți aici: Agenda președinteluiMesajeMesaj de condoleanţe al preşedintelui CJ Maramureş, la trecerea la cele veşnice a emblemei handbalului băimărean, Lascăr Pană

Mesaj de condoleanţe al preşedintelui CJ Maramureş, la trecerea la cele veşnice a emblemei handbalului băimărean, Lascăr Pană

17 Septembrie 2017
Am aflat cu mare tristeţe vestea că Lascăr Pană, o stea a handbalului băimărean ne-a părăsit duminică, 17 septembrie, plecând spre cele veşnice. Lascăr Pană, fondatorul HC Minaur a ieşit din teren prea devreme, la numai trei zile după ce împlinise venerabila vârstă de 83 de ani. Exemplu de disciplină şi competitivitate, a condus handbalul băimărean în topul clasamentelor ani la rândul, iar acum noi ne pregătim să-l conducem pe ultimul drum pe Lascăr Pană, această legendă a sportului băimărean, maramureşean şi naţional.

Îi mulţumim pentru întregul efort depus în slujba sportului maramureşean şi pentru tehnicile de joc lăsate moştenire echipei. Sperăm să ne menţinem cât mai mult timp în fruntea clasamentelor, pentru a demonstra lumii întregi că munca sa nu a fost în zadar.

Îmi exprim profundul regret pentru trecerea la cele veşnice a legendarului Lascăr Pană şi transmit întreaga mea compasiune şi solidaritate familiei şi tuturor celor care i-au fost apropiaţi.

Bunul Dumnezeu să-ţi aşeze sufletul în rândul celor drepţi, maestre, iar calea spre Cer să-ţi fie luminată!

Gabriel Zetea, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş